Известие

Collapse
No announcement yet.

Млад и неопитен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря отново на всички за съветито до сега.Имам един въпрос.Лампичката ми за спира4ките на таблото свети постоянно а и наистена ,че спирачките ми хич ги няма.Ама сега нямам кинти за ремонт.Ама скоро ще имам.Можете ли да ми кажете приблизително колко пари тря да си приготвя.То ест вие не знаете какъв е проблема но да речем една смяна на накладките?То на мене ми казаха че те са ми проблем.То още колко неща има за ремонт по тая колица... ама..Все пак с лабави спирачки на каде.Благодаря предварително.
    Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Лампата за да ти свети или нямаш течност или заради прекъснат кабел на предните наклатки. Алфата не износва задни наклатки, а имат проблем с кантара който блокира и намалява налягането в системата. Педала става корав и спира почти само на предни,тоест не спира. Аз лично махам кантара и спира перфектно, препоръчвам ти го. За тези които ще кажат че не е правилно, и за да не спориме излишно ще ви кажа че не се продава като резервна част и няма ремонтен комплект за него,а втора употреба е тъпо да сложиш, по добре не махай твоя.
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
        Аз лично махам кантара и спира перфектно, препоръчвам ти го.................... не махай твоя.
        нещо съм раздвоен тук,последно препоръчваш да се махне или да не се махне,уточнявайй се като даваш нестандартни съвети

Comment

Колега май нестандартно четеш, написал съм че ако се слага ВТОРА употнреба по добре да остане неговия,тоест този който е на колата по простата причина че ще сложиш пак БЛОКИРАЛ.
          0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
            Благодаря отново на всички за съветито до сега.Имам един въпрос.Лампичката ми за спира4ките на таблото свети постоянно а и наистена ,че спирачките ми хич ги няма.Ама сега нямам кинти за ремонт.Ама скоро ще имам.Можете ли да ми кажете приблизително колко пари тря да си приготвя.То ест вие не знаете какъв е проблема но да речем една смяна на накладките?То на мене ми казаха че те са ми проблем.То още колко неща има за ремонт по тая колица... ама..Все пак с лабави спирачки на каде.Благодаря предварително.
            Предните накладки са ти 30 лева, на мен ми взеха 20 лева за смяната. Както написа Лисан и мойта показва абсолютно същите симптоми. Предните накладки в резултат се бяха изяли до желязо а задните бяха като нови. Гледай да си купиш накладки с кабел за датчика защото на мен първо му бутнаха едни без и трябва6е да тичам да ги сменям.
            2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
            ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
            sigpic

Comment

как точно се изолира кантара? или по точно като се махне как се свързват трабичките като се махне кантарчето
              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

тоя кантар наистина е проблем на алфетките,аз 3 днена се уядах с него и накрая си е су6тата работа,никакжи спира4ки на задните колела и се замислях да го правя дирекно но ми бе6е писнало и така го заебах!

Comment

До бензиновия филтър има два тройника,от там махаш старите тръби и пускаш нови до двата маркуча на задния мост.Така изолираш кантара,тръби взимаш от лада,бройката стува 4-5лв. Ако имаш повече пари може да сложиш и медни.
                  0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                    До бензиновия филтър има два тройника,от там махаш старите тръби и пускаш нови до двата маркуча на задния мост.Така изолираш кантара,тръби взимаш от лада,бройката стува 4-5лв. Ако имаш повече пари може да сложиш и медни.
                    Да ма без кантар се си мисля че ше се увърти някъде
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не е фатално без него,той играе при натоварена кола и да пропуска по голямо налягане,а без тего е се така. Пробвал съм го много пъти и се получава,педала става готин и най вече спира первектно. Но все пак избора го прави водача, две хубави неща на едно место няма.
                      0899832271 Сашо

Comment

Лисане колко излиза процедурата по премахването на кантара.Възможно ли е от него да не ми лови само едната задна гума,защото другата си спира перфекно.
                        Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                        sigpic

Comment

С тебе ще го завъртиме в бартер.
                          0899832271 Сашо

Comment

ОК
                            Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                            sigpic

Comment

И така,благодаря отново за инфото,и имам едно въпростче пак.Хидравликата ми тече,и че си е за смяна или ремонт си е ястно ама ми казаха ,че е към 200лв. една втора ръка.И за сега нямам пари,и само и доливам хидравлично масло.И да ва попитам проблем ли е ако наливам различни масла,а не все едно и също.В смисал не компот да правя вътре на всяко доливане различно.Ами да речем ,че както сега ми свършват 2-та литра с които е карано 2 3 месеца и ако не намеря сащото да сложа друго.Благодаря предварително
                              Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Стига да е същото като модел,ама всъщност то като се лее кво ти пука Събери малко парички и идвай в София,ще ти се решат всички проблеми,щото не знам колко е рентабилно постоянно да доливаш

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                                X